
Μοσχάτο
Το ESTI Moschato δικαιώνει τη φήμη του σταφυλιού καθώς όπως ακριβώς δηλώνει το όνομά του, μοσχοβολά λουλούδια και φρούτα. Κατά την περίοδο του τρυγητού, επιλέγονται μόνο τα σταφύλια που έχουν την επιθυμητή συμπύκνωση και συγκεκριμένο βαθμό ωρίμανσης.
Εφαρμόζοντας την μέθοδο της διακοπής της ζύμωσης, τα σάκχαρα προέρχονται εξ ολοκλήρου από το ίδιο το σταφύλι. Αυτό είναι ένα στοιχείο που συμβάλει στην ιδιαιτερότητα αυτού του κρασιού. Παράγεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.